Παραγγελία 1 εκ. Ζ10: Η BlackBerry Χαμογελά

BlackBerry Z10 Smartphone - BlackBerry 10 Touch Phone - US

Το BlackBerry Z10 παρουσιάστηκε στις 30 Ιανουαρίου και μέχρι στιγμής τα πράματα φαίνεται  να πηγαίνουν καλά για τη BlackBerry (πρώην RIM), που έχει εναποθέσει όλες τις ελπίδες για ανάκαμψη στο νέο BlackBerry 10 OS.

Mε τις μισές πωλήσεις να προέρχονται από χρήστες iOS και Android στις περισσότερες αγορές που έχει ξεκινήσει η διάθεσή του, τον Thorsten Heins να μιλά για αύξηση της παραγωγής για τις συσκευές Ζ10 & Q10 λόγω της αυξημένης ζήτησης που είναι ανώτερη από τις προσδοκίες της εταιρείας και την Angela Merkel να ποζάρει με το νέο της Ζ10, μια μεγάλη παραγγελία BlackBerry Z10 έρχεται να προσθέσει ενθουσιασμό και πόντους στην εταιρεία.

Αυτή, είναι η μεγαλύτερη παραγγελία που έχει δεχθεί ποτέ η BlackBerry

Παραγγελία "1 εκ. BlackBerry Z10" δέχθηκε αυτές τις μέρες η BlackBerry από άγνωστο μέχρι στιγμής πελάτη, καθιστώντας τη, τη μεγαλύτερη παραγγελία που έχει δεχθεί ποτέ η εταιρεία, ακόμα και από την εποχή που ήταν Νο1 στις ΗΠΑ. Μέχρι πρότινος, η μεγαλύτερη παραγγελία που είχε λάβει η BlackBerry ήταν του επιπέδου των 500-600 χιλ. συσκευών από πάροχο τις ΗΠΑ. Φυσικά η BlackBerry δεν αποκάλυψε το όνομα του πελάτη παρά το γεγονός ότι ανακοίνωσε επίσημα τη μεγάλη παραγγελία:

An order for one million devices is a tremendous vote of confidence in BlackBerry 10,” said Rick Costanzo, EVP Global Sales, BlackBerry. “Consumers are ready for a new user experience, and BlackBerry 10 delivers. With strong partner support, coupled with this truly re-invented new platform, we have a powerful recipe for success

Διάβασε: Για την παρουσίαση του νέου BlackBerry 10 OS

Αυτό από τη μια μπορεί να οφείλεται στον ίδιο τον πελάτη που θέλει να κρατήσει την ανωνυμία του και από την άλλη στην προσεκτική τακτική της BlackBerry να προστατέψει την ίδια την παραγγελία, καθώς πολλές φορές έχουμε δεί μεγάλους πελάτες να ακυρώνουν συμφωνίες στο παρά πέντε. Φημολογείται βέβαια, ότι ο πελάτης είναι ένας από τους μεγαλύτερους παρόχους κινητής τηλεφωνίας στις ΗΠΑ, με τη λογική ότι εντός του μήνα το Ζ10 θα είναι διαθέσιμο στους Αμερικάνους. Η παραγγελία του 1 εκ. BlackBerry Z10 είχε ως αποτέλεσμα την απότομη άνοδο της μετοχής της εταιρείας, αμέσως μετά την επίσημη ανακοίνωση.

screen-shot-2013-03-13-at-3-54-25-pm

[via]

Σχολιάστε >
2 σχόλια
|
Κατηγορίες:

2 απαντήσεις στο “Παραγγελία 1 εκ. Ζ10: Η BlackBerry Χαμογελά”

  1. [...] Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο [...]

  2. [...] από το Galaxy S4 της Samsung. Τον Μάρτιο που μας πέρασε η BlackBerry είχε δεχθεί παραγγελία 1 εκ. Ζ10, που απ' ότι φαίνεται τελικά, αφορούσε μεγάλο πάροχο [...]